Μενού
korinthia.jpg
ANT1/Glomex
  • Α-
  • Α+

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας από την ορεινή Κορινθία, που έμενε σε λαγούμια, επικοινώνησε με την έγκυο σύζυγό του, μετά από σχεδόν μία εβδομάδα.

Όπως αποκάλυψε στο Mega, η σύζυγός του είναι καλά, αλλά ακόμα ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει το ακριβές σημείο όπου βρίσκεται.

«Έχω κάποια πληροφορία πως είναι καλά. Δεν είχα αμφιβολίες γιατί ξέρω τη γυναίκα μου. Την οικογένεια την κρατά η γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο 45χρονος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η γυναίκα φυγαδεύτηκε από την ορεινή Κορινθία με τα τρία της παιδιά. Τα ίχνη της χάθηκαν και οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει ακόμα τα ίχνη τους.

Το πού ακριβώς βρίσκεται η έγκυος μητέρα δεν αποκαλύπτει ούτε ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί.

Κορινθία: Τι λέει ο παππούς των παιδιών

«Να βγει, να πάει στην αστυνομία, να δηλώσει ότι πρέπει να δηλώσει και θα την αφήσουν ελεύθερη, δεν θα της κάνουν τίποτα, δεν έχει κάνει κανένα έγκλημα η Σεβαστή. Ο 45χρονος δεν θα αφήσει να του πάρουν τα παιδιά. Είναι λογικός, δεν νομίζω ότι είναι παράλογος», είπε ο πατέρας της γυναίκας.

«Μακάρι να με πάρει η κόρη μου τηλέφωνο να της μιλήσω. Ένας ήρεμο παιδί, ένα ήσυχο παιδί. Ήταν το πρώτο παλικάρι που γνώρισε, τον ερωτεύτηκε. Τα παιδιά του τα λάτρευε, δεν τα άφηνε ποτέ νηστικά, ποτέ άντυτα, τα λάτρευε. Ήταν νοικοκύρης, δούλευε όπου δούλευε, στον Δήμο Ηλιούπολης. Και εγώ τον είχα πάρει μαζί μου στην οικοδομή», πρόσθεσε ο ίδιος στη συνέχεια.

Κορινθία: Η παρέμβαση του δικηγόρου

O Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος της γυναίκας, είπε στο Mega: «Έχω λάβει προφορική εντολή από την εντολέα μου. Πιστεύω πως πανηγυρικά θα δικαιωθεί. Δεν γνωρίζω πού είναι αλλά είναι σίγουρα σε κάποια ασφαλές περιβάλλον».

«Έχει μπει σε μία διαδικασία έκθεσης και ό,τι κάνει το κάνει για να υπερασπίσει την οικογένειά της. Δεν έχει κάτι να κρύψει. Στην προκειμένη περίπτωση δεν επιθυμεί να εμφανιστεί. Πολύ σύντομα θα λυθούν αυτά τα ζητήματα», τόνισε ο δικηγόρος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA