Σάλος έχει προκληθεί με γνωστό λαριασμό στο Χ, όπου χαρακτηρίζει «απατεώνα» τον Πάνο Ρούτσι, λέγοντας πως μετά από 23 ημέρες απεργίας είναι πιο... χοντρός.
Αντιθέτως, υπερασπίζομαι το βασικό χαρακτηριστικό του ανθρώπου , τη λογική
— LouellaDeVil (@MsLouellaDeVil) October 11, 2025
Η λογική είναι αυτή που φανερώνει ότι ο Ρουτσι δεν έχασε γραμμάριο τις 23 μέρες που έλεγε πως έκανε απεργία πείνας οπότε κορόιδευε
Αντιθετα εσύ ως κομματοσκυλο καταργείς τη λογική γιατί δεν σε συμφέρει https://t.co/vwXXRmV35B
«Ο απεργος πείνας που τελείωσε την απεργία πείνας πιο χοντρός από ότι την άρχισε, που κατά τη διάρκεια της είχε το κουράγιο και σήκωνε μπιτονια με νερό να ποτίσει το καρακιτσαριο που έχουν στήσει και όταν σταμάτησε την απεργία πείνας μετά 23 μέρες έφαγε τούρτα. Απατεώνας 3».
Οι αναρτήσεις αυτές έχουν προκαλέσει οργή σε πολλούς πολίτες που έχουν κατακλύσει τις αναρτήσεις με δεκάδες απαντήσεις.
- «Όταν ξεκίνησε η ταινία, με έπιασε η ψυχή μου»: Βασίλης Μπισμπίκης και Μαρία Κεχαγιόγλου στο Reader
- Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας για απάτες σε καζίνο: Θύματα ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Παντελής Παντελίδης
- Τραγωδία στη Στοκχόλμη: Διώροφο λεωφορείο έπεσε σε στάση - Αναφορές για πολλά θύματα
- Θάλεια Ματίκα: «Τα χάσαμε όλα με τον Τάσο και βρεθήκαμε και χρεωμένοι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.