Πάνω από 60.000 προϊόντα «μαϊμού» εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην περιοχή του Εύοσμου εντοπίστηκε μεγάλη αποθήκη, όπου κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 62.915 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων.
Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν πιτζάμες, φόρμες, κάλτσες κτλ με εμπορικά σήματα γνωστών brands και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους 100.000 ευρώ.
Μία προσαγωγή
Ως προς το ποινικό σκέλος υπήρξε προσαγωγή, με την αυτόφωρη διαδικασία.
Την υπόθεση χειρίζεται η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και συγκεκριμένα της Υπηρεσίας Καθαριότητας.
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
- Πόσα καταφύγια έχει η Ελλάδα: Πού βρίσκονται σε Αθήνα και Πειραιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.