Μενού
papas tiktok.jpg
Ο πατέρας Παύλος. | TikTok
  • Α-
  • Α+

Για την απόφασή του να απευθυνθεί στη νέα γενιά μέσω TikTok, αλλά και την εν γένει στάση των ιεραρχών, το τελευταίο διάστημα, μίλησε ο πατέρας Παύλος, ο παπάς που έχει γίνει influencer μέσα σε μόλις λίγους μήνες.

Να σημειωθεί ότι ο ιερέας δημιούργησε τον περασμένο Ιούλιο λογαριασμό στο TikTok, όπου ανεβάζει βίντεο με αυτοσχέδια χορευτικά.

Όπως είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ο ίδιος έχει την ιδέα για κάθε βίντεο και «τα παιδιά την υλοποιούν». Ο λόγος πίσω από αυτό, όπως εξήγησε, είναι η προσέλκυση των νέων παιδιών στην εκκλησία.

Χιλιάδες ακόλουθοι στο TikTok

Ο λογαριασμός του έχει πάνω από 70.000 ακόλουθους, ενώ πλέον, όπως τονίζει ο ίδιος, το καθημερινό απογευματινό κατηχητικό είναι γεμάτο με παιδιά.

«Κάναμε τις εκκλησίες δικαστήρια κι εμείς γίναμε δικαστές, πάμε τον κόσμο στο απόσπασμα», τονίζει χαρακτηριστικά ο ίδιος, σε ερώτηση σχετικά με τους λόγους που ο κόσμος απομακρύνεται από την Εκκλησία

Για το αν οι αντιδράσεις ιεραρχών σχετικά με το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο έδιωξαν ή έφεραν κόσμο στην Εκκλησία, ο πατέρας Παύλος απάντησε: «Η ιεραρχία διώχνει τον κόσμο από την εκκλησία, όχι η Εκκλησία».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA