Μενού
Εικόνες από το γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό
Εικόνες από το γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό | Twitter
  • Α-
  • Α+

Πρώτο trend στο Twitter/X είναι το θέμα του γλεντιού που διοργανώθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου καταγράφηκαν οι εργαζόμενοι να χορεύουν υπό τους ήχους της μουσικής που έπαιζε live ορχήστρα.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχει υιοθετήσει σκληρή στάση όσον αφορά στο θέμα, ζητώντας την απομάκρυνση της διοικήτριας αλλά και μία δημόσια συγγνώμη από το υπουργείο Υγείας, ενώ σε εξέλιξη είναι η ΕΔΕ που διατάχθηκε για το ζήτημα.

Η πρόεδρος των εργαζομένων υποστήριξε το πρωί πως το γλέντι στήθηκε σε κτίριο της διοίκησης και το φορείο που πέρασε, την ώρα των χορών, δεν ήταν στα επείγοντα. Η ίδια έκανε λόγο για «συκοφαντίες» κατά του προσωπικού και επεσήμανε πως ανάλογη γιορτή διοργανώνεται εδώ και 35 χρόνια, αλλά αυτή είναι η πρώτη χρονιά που γίνεται θέμα.

Το Twitter, πάλι, καταγγέλλει στους χορούς στο νοσοκομείο, με τα σχόλια να είναι ιδιαίτερα επικριτικά.

«Παίρνω τηλέφωνο στον Ερυθρό Σταυρό να κλείσω τραπέζι για Πρωτοχρονιά και μου λένε ότι δε παίζει ούτε σκαμπουδάκι στο μπαρ μέχρι και των Φώτων. Ρε τι γίνεται» γράφει, χιουμοριστικά, ένας χρήστης, Πολλά είναι και τα αντίστοιχα tweet που επιχειρούν να διακωμωδήσουν το περιστατικό.

Άλλοι πάλι, γράφουν για «κατάντια» και «τριτοκοσμικές εικόνες» στο νοσοκομείο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA