Μενού
korinthia.jpg
Ο πατέρας της οικογένειας, που μένει σε λαγούμια στην ορεινή Κορινθία. | AlphaTv/Glomex
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για την οικογένεια στην ορεινή Κορινθία, που μένει σε λαγούμια.

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών, αφέθηκε ελεύθερος χθες (21/02) μέχρι τη νέα δικάσιμο, που έχει οριστεί για τις 4 Μαρτίου 2024.

Σήμερα, ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο Mega και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν τον άφησαν να δει τον 15χρονο γιο του που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα.

«Με ειρωνεύεται το κράτος, γιατί να δω το παιδί μου, μου ζητά να έχω σπίτι να το βάλω. Πρέπει εγώ μέσα σε κάποια 24ωρα για να πάρω το παιδί μου να βρω σπίτι στην πόλη. Μάλλον θα πρέπει να βγάλω λαγούς από το καπέλο μου», υπογράμμισε ο 45χρονος.

Επίσης, ο ίδιος είπε στο Mega: «Είμαστε σαν τους Ινδιάνους, που όταν τους ανακάλυψαν οι Ευρωπαίοι τους εκπολίτισαν και τους εξαφάνισαν. Με μία επαφή που είχαμε με την κοινωνική λειτουργό του Δήμου Ξυλόκαστρου υπήρχε ένα κοντέινερ διαμορφωμένο σε σπίτι».

«Είχε μεσολαβήσει ο παπάς της ενορίας να μας το παραχωρήσουν για να έχουμε έναν ανθρώπινο χώρο. Είχε κλείσει η συμφωνία, ήταν ένα κανονικό σπίτι, όμως δυστυχώς έγιναν οι δημοτικές εκλογές και άλλαξε η δημοτική αρχή. Με κάλεσε ο παπάς και μου είπε πως βρήκαν έναν άστεγο και του το έδωσαν», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Κορινθία: Καταγγελίες από τον πατέρα

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία κυνηγού και όταν οι Αρχές εντόπισαν την οικογένεια να διαμένει σε λαγούμι.

Όπως ισχυρίστηκε ο 45χρονος στο Live News, επί τρία χρόνια κυνηγούσαν δίπλα στο σπίτι της οικογένειας και τόνισε πως δεν ήταν εκείνος που προκάλεσε όσα ακολούθησαν.

«Πρώτο πράγμα στο μυαλό μου είναι να μαζέψω τα κομμάτια μου», υπογράμμισε ο 45χρονο.

«Πρώτο βήμα είναι να πάρω το παιδί μου. Νομίζω ότι τα παιδιά και η γυναίκα μου αυτά που χρειάζονται είναι να ηρεμήσουν από όλη αυτή την αρνητική δημοσιότητα. Όπου και να είναι, λογικά θα βλέπουν, θα ακούν και θα ενημερώνονται», συμπλήρωσε.

«Δεν ζούσε σε σπηλιά ποτέ η Σεβαστή (σ.σ.: η σύζυγός του). Ήταν ένα 7μετρο τροχόσπιτο πλήρως εξοπλισμένο και δίπλα υπάρχει το σπίτι - αποκούμπι, όπως λέγεται. Έχει σταθερή θερμοκρασία χειμώνα – καλοκαίρι. Θέλω να σταματήσει η συζήτηση και η δημοσιότητα για την οικογένειά μου. Είναι ικανή μάνα και είμαι σίγουρος ότι είναι καλά τα παιδιά», πρόσθεσε ο 45χρονος στο Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA