Μενού
korinthia.jpg
ANT1/Glomex
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερος μέχρι τη νέα δικάσιμο στις 4 Μαρτίου 2024 αφέθηκε ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ζει σε λαγούμια στην ορεινή Κορινθία.

Η δίκη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναβλήθηκε λόγω απουσίας του συνηγόρου υπεράσπισης.

«Αδέρφια δεν σας ακούνε, γυρίστε τους την πλάτη», φώναζε ο άνδρας μπροστά στις κάμερες, μετά την απολογία του στον τακτικό ανακριτή στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν θα υποβληθεί σε τεστ DNA για λόγους πίστης.

«Δεν αρνήθηκα μόνο τη διενέργεια DNA, αρνήθηκα και τη βιομετρική εξέταση λόγω της πίστης μου», είπε χαρακτηριστικά στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

«Έχω βγει με αναπηρία, έχω χαρτί από τα ΚΕΠΑ και με 15 χρόνια στο Δημόσιο θα έπρεπε να έχω βγει στη σύνταξη», δήλωσε επίσης ο 45χρονος ενώπιον των δημοσιογράφων, έξω από τα δικαστήρια. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά «χάρη κάνω που δουλεύω ακόμα».

«Έρχεται μια κοινωνία που σε έχει καταστρέψει και ύστερα ζητάει τα ρέστα τι δεν έκανες καλό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο 45χρονος υποστήριξε επίσης ότι δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά του. «Δεν ξέρω πού είναι η γυναίκα και τα παιδιά μου», είπε και σημείωσε ότι οι αρχές του πήραν το κινητό.

Κορινθία: Τι είπε ο πατέρας

Επιπλέον, ο 45χρονος υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τη δικαστική του περιπέτεια, καθώς όπως είπε, δεν έχει πειράξει κανέναν.

«Το παιδί μου κρατείται στο Παίδων με άρρωστα παιδιά, ενώ είναι υγιές», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα, ο πατέρας της οικογένειας που ζει σε λαγούμια στην ορεινή Κορινθία, είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο, απ' όπου αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη.

Μάλιστα, φέρεται να ζήτησε γνωμάτευση από πραγματογνώμονα- ψυχίατρο σχετικά με ένα πρόβλημα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Κορινθία: Οι κατηγορίες

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του είναι για παράβαση του νόμου περι απείθειας και περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο.

Ο 45χρονος είχε επιλέξει να ζει με την οικογένειά του κάτω απο συνθήκες που ερευνώνται αν είναι κατάλληλες να ζουν και να μεγαλώνουν παιδιά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA