Kατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών Νίκος Νικολάου, για τον εκτροχιασμό του Προαστιακού το μεσημέρι της Τετάρτης (22/11), στη συμβολή των οδών Όθωνος Αμαλίας και Γούναρη.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του pelop.gr, ο εισαγγελικός λειτουργός με παραγγελία του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Πάτρας, ζητά να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για τέλεση ποινικών πράξεων, για το συγκεκριμένο περιστατικό.
Πάτρα: Τρίτη φορά που εκτροχιάζεται ο Προαστιακός
Ήταν η τρίτη φορά που συνέβαινε κάτι ανάλογο στον Προαστιακό της Πάτρας. Τα ερωτήματα για την συντήρηση της γραμμής από όπου διέρχονται οι συρμοί του Προαστιακού είναι πολλά.
Υπενθυμίζεται, ότι στον Προαστιακό επέβαιναν 72 επιβάτες, ενώ δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός από τον εκτροχιασμό.
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.