Μενού
Πάτρα τώρα
Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα | Thebest.gr
  • Α-
  • Α+

Χώματα, αφόρητη ζέστη, φωνές και ένας τεράστιος αγώνας για την αναζήτηση τυχόν εγκλωβισμένων στην Πάτρα. Με τα ίδια τους τα χέρια και κάτω από συνθήκες ακραίου καύσωνα, οι διασώστες προσπαθούν να εντοπίσουν τυχόν εγκλωβισμένους από την πτώση της γέφυρας.

Μία μαρτυρία επιζώντα, ο οποίος ήταν στο σημείο την ώρα που έγινε η τραγωδία, συγκλονίζει.

«Ήμουν εγώ και ο αδερφός μου από κάτω. Μαζεύαμε παλιοσίδερα και έπεσε η γέφυρα πάνω μας. Γλίτωσα από θαύμα, ήμουν στη γωνία. Έχει δύο – τρία άτομα θαμμένα. Τους είδα μπροστά μου» ανέφερε μιλώντας στο dete.gr.

Το χρονικό της πτώσης

Όπως σας ενημέρωσε το Reader, η γέφυρα κατέρρευσε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το μεσημέρι της Κυριακής (23/07). 

Το τμήμα της περιμετρικής που κατέρρευσε βρίσκεται στην περιοχή Προάστιο, στο ρεύμα προς Αθήνα, λίγο μετά τα τούνελ και στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας.

Εν τω μεταξύ, με εντολή του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, τίθεται σε εφημερία και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ώστε μαζί με το νοσοκομείο, «Άγιος Ανδρέας», που εφημερεύει, να υποδεχθούν τραυματίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA