Μενού
ekav
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, Τρίτη (12/12), η 19χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά την παράσυρσή της από όχημα στην Ξάνθη

Η νεαρή, που νοσηλεύοταν σε κλίνη ΜΕΘ, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε το ιατρικό προσωπικό, όπως μεταφέρει το xanthinea.gr.

Αφότου παρασύρθηκε από το όχημα, που οδηγούσε αστυνομικός, το θύμα είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ άμεσα κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για διακομιδή στο Νοσοκομείο της Καβάλας. 

Οι γονείς της 19χρονης εξέδωσαν δήλωση, μέσω του δικηγόρου τους, ζητώντας να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση. Σημειώνεται πως η νεαρή βρισκόταν ακόμα εν ζωή όταν δημοσιεύτηκε το κείμενο.

«Την ώρα που η 19χρονη κόρη μας, παλεύει με θάρρος για τη ζωή της στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, παρακολουθούμε με αγωνία την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του βαρύτατου τραυματισμού της» ανέφεραν και ζητούσαν όποιον είχε τυχόν πληροφορίες για το τροχαίο, να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Εξέφραζαν τις ευχαριστίες τους στο ιατρικό προσωπικό και τον κόσμο που τους στήριξε και, καταλήγοντας, ανέφεραν. «Η πλήρης εμπιστοσύνη μας στην ελληνική αστυνομία και τις δικαστικές Αρχές είναι αδιαπραγμάτευτη και βασιζόμαστε στις συντονισμένες τους προσπάθειες, ώστε όσοι είναι υπεύθυνοι για όσα άδικα υπέστη το παιδί μας, να κριθούν για τις πράξεις τους από τη δικαιοσύνη». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA