Μενού
Επεισόδια στου Ρέντη
Επεισόδια στου Ρέντη μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
  • Α-
  • Α+

Πέθανε ο  31χρονος αστυνομικός, ο οποίος δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στη μηριαία αρτηρία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην περιοχή του Ρέντη.

Νοσηλευόταν πάνω από 20 ημέρες στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ήταν εγκεφαλικά νεκρός και υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Η ανακοίνωση του Γενικού Κρατικού Νίκαιας αναφέρει:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ».

Ρέντη: Αλλάζει το κατηγορητήριο

Για την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης θα ενημερωθούν οι δικαστικές αρχές προκειμένου να διαμορφωθεί ανάλογα το κατηγορητήριο για τον 18χρονο που κρατείται (από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ανθρωποκτονία). Επομένως, ο 18χρονος αναμένεται να κληθεί εκ νέου προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά πλέον για ανθρωποκτονία.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των άλλων εμπλεκομένων στα επεισόδια προκειμένου να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Η δικογραφία για τα επεισόδια στου Ρέντη συνεχίζει να συντάσσεται από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, και μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 25 άτομα, τα οποία πήραν μέρος στα επεισόδια.

Αυτά τα άτομα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν κληθεί για κατάθεση από την Ασφάλεια Αττικής και φέρεται να είχαν παραδεχθεί τη συμμετοχή τους  στα επεισόδια της Πέμπτης. Ωστόσο, είχαν διευκρινίσει πως δεν ήταν στα άτομα που είχαν στα χέρια τους φωτοβολίδες, μολότοφ και κροτίδες.

Περιγράφουν τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη, αλλά διευκρίνισαν πως όλοι τους φορούσαν full face, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουν καθαρά τα πρόσωπά τους. 

Πέντε άτομα ζητούν να μπουν σε προστασία μαρτυρών

Παράλληλα, σύμφωνα με το Open, υπάρχουν πέντε άτομα που κατηγορούνται πως συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη και έχουν ζητήσει να μπουν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων, για να μπορούν να καταθέσουν χωρίς φόβο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA