Μενού
Νοσοκομείο
Στιγμιότυπο από εσωτερικό νοσοκομείου | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Ανείπωτος θρήνος στη Σαντορίνη καθώς έφυγε από τη ζωή ένας 42χρονος τραυματιοφορέας του ομώνυμου νοσοκομείου μετά από σύντομη νοσηλεία με υψηλο πυρετό, που άγγιξε το 43,1.

Ο τραυματιοφορέας στη Σαντορίνη, σύμφωνα με το Star, ανέβασε ξαφνικά πυρετό, πήγε στο νοσηλευτικό ίδρυμα όπου εργαζόταν, τού χορήγησαν αντιβίωση και τον έδιωξαν.

Την επόμενη ημέρα, επειδή δεν υποχωρούσε ο πυρετός, επανήλθε, τον κράτησαν δύο ημέρες μέσα χωρίς να καταφέρουν να διαπιστώσουν ποιο ήταν το πρόβλημα ή τη λοίμωξη και δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε, χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέχρι να αποφασιστεί η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Όπως είπε η μητέρα του, πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο πριν φτάσει στο Κρατικό της Νίκαιας, ενώ ο 42χρονος εργαζόταν στο νοσοκομείο από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του.

Σαντορίνη: Τι λέει η μητέρα του 42χρονου τραυματιοφορέα

Η μητέρα του 42χρονου στη Σαντορίνη περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που βίωσε μέχρι που έμαθε πως ο γιος της έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια της διακομιδής του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

«Ήταν οκτώ χρόνια στη Σαντορίνη, όπου διορίστηκε κανονικά. Πήγαμε δύο φορές στο νοσοκομείο, τον είδαν, του έκαναν κάποιες εξετάσεις και μετά τον έστελναν στο σπίτι. Την επόμενη ημέρα τον πήγαμε πάλι στο νοσοκομείο, πάλι τα ίδια και πάλι τον γύρισαν. Την επόμενη ημέρα που τον ξαναγυρίσαμε, τον έβαλαν σε ένα κρεβάτι ταχείας νοσηλείας, αλλά η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί καθώς είχε πολύ πυρετό» περιέγραψε η μητέρα του τραυματιοφορέα.

«Δεν είχε κανένα σύμπτωμα, δεν πονούσε πουθενά, δεν είχε τίποτα στο κορμί του, καμία ενόχληση ούτε πονοκέφαλο, ούτε πρήξιμο, ούτε πόνο στην πλάτη που τον ρώτησαν εκεί. Μόνο ένα σκέτο πυρετό, όπου είχε ακατέβατο για τρεις ημέρες 40. Την τελευταία ημέρα ανέβασε 43,1 και του έλεγαν πως δεν είχε τίποτα, καθώς νόμιζαν πως ήταν ουρολοίμωξη και του έδωσαν αντιβίωση. Την τελευταία ημέρα είπαν να μεταφερθεί στην Αθήνα, γιατί δεν μπορούσα να κάνουν τίποτα εκεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA