Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν πολίτες στην Εύβοια για περιοχή όπου πεύκα έχουν αφεθεί να «χαϊδεύουν» πυλώνα της ΔΕΗ, και μάλιστα δίπλα από βενζινάδικο, συνιστώντας ακραίο κίνδυνο για φωτιά.
Κάτοικος της Αρτάκης κατήγγειλε το γεγονός, εξηγώντας πως τα δέντρα βρίσκονται σχεδόν κολλητά στον πυλώνα της ΔΕΗ, ακριβώς δίπλα σε βενζινάδικο της περιοχής, δημιουργώντας σοβαρό κίνδυνο πυρκαγιάς.
Διαβάστε ακόμα: Καταγγελίες από φοιτητές για εστίες Κομοτηνής: Απάνθρωπες συνθήκες και ποντίκια
Εξήγησε πως οι υπεύθυνοι του βενζινάδικου έχουν προσπαθήσει να ενημερώσουν τον Δήμο, τη ΔΕΗ και την Πυροσβεστική για την επικινδυνότητα των δέντρων, χωρίς όμως απάντηση.
Η φωτιά «περιμένει» να ξεσπάσει
«Είναι άκρως επικίνδυνο, μιας και είναι ακριβώς δίπλα από βενζινάδικο», σημείωσε, τονίζοντας πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά δεν εισακούστηκε.
Παράλληλα, έδωσε σχετικό φωτογραφικό υλικό στο οποίο και αποτυπώνεται η κατάσταση. Αίτημα των κατοίκων είναι η άμεση κινητοποίηση από αρμόδιους φορείς ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, πριν προκύψει κάποιο ατύχημα.
Πηγή: evima.gr
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.