Μενού
kakokairia_eyaggelismos
Ευαγγελισμός | Twitter
  • Α-
  • Α+

Τεράστια προβλήματα στις συγκοινωνίες της Αθήνας καταγράφηκαν και καταγράφονται το απόγευμα της Τετάρτης (06/09), λόγω του σύντομου και ταυτόχρονα ισχυρού περάσματος της κακοκαιρίας Daniel από το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Πέρα από τους κλειστούς δρόμους και την τεράστια κίνηση, με την οποία είναι αντιμέτωποι οι οδηγοί της πρωτεύουσας, ανάλογα προβλήματα συναντούν και οι κάτοικοι, που μετακινούνται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι εικόνες από τον σταθμό Μετρό «Ευαγγελισμός», ο οποίος πλημμύρισε με αποτέλεσμα να κλείσει λόγω εισροής υδάτων.

Σε βίντεο, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το 902.gr φαίνεται μία τεράστια ποσότητα νερού να μπαίνει στον σταθμό του Μετρό και τους επιβάτες να μετακινούνται με δυσκολία από το σημείο. Για λόγους ασφαλείας, μάλιστα, οι συρμοί του μέσου σταθερής τροχιάς περνούν από τον «Ευαγγελισμό», χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA