Μενού
mat.jpg
EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στη μηριαία αρτηρία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία απευθύνει συλλυπητήρια στην οικογένεια του 31χρονου και «εκπέμποντας προς πάσαν κατεύθυνση μηνύματα οργής και αγανάκτησης σύμπασας της αστυνομικής οικογένειας». 

Η ΠΟΑΣΥ αναφέρει πως η σημερινή ημέρα είναι «βαθύτατου πένθους». «Τούτη την ώρα του γοερού αποχαιρετισμού, αφήστε μας να κλάψουμε τον Συνάδελφο», σημειώνει. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ για τον θάνατο του αστυνομικού: 

«Ημέρα βαθύτατου πένθους και ανείπωτης θλίψης για την αστυνομική οικογένεια η 27η Δεκεμβρίου 2023.

Ο συνάδελφός μας, ο 31χρονος Υπαρχιφύλακας της ΥΑΤ Γιώργος Λυγγερίδης, που είχε τραυματιστεί βαρύτατα από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων έξω από το δημοτικό στάδιο στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου 2023, δυστυχώς, δεν είναι πια μαζί μας.

Αποχαιρετούμε έναν ακόμα συνάδελφό μας, τον δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες, εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αλλά την ίδια ώρα, εκπέμποντας προς πάσαν κατεύθυνση μηνύματα οργής και αγανάκτησης σύμπασας της αστυνομικής οικογένειας.

Τούτη την ώρα του γοερού αποχαιρετισμού, αφήστε μας να κλάψουμε τον Συνάδελφο. Τα υπόλοιπα έπονται.

Αντίο Γιώργο!

Καλό Παράδεισο!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA