Μενού
peiraias limani
Λιμάνι Πειραιά | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί ο τραγικός θάνατος του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά, τον οποίο έσπρωξαν από τον καταπέλτη μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, με τον ίδιο να βρίσκει τον θάνατο στην δίνη της προπέλας του καραβιού.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (καπετάνιος, ύπαρχος, λοστρόμος και αξιωματικός καταστρώματος) και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού. Θα απολογηθούν στην εισαγγελία το μεσημέρι.

Το συναίσθημα της οργής και αγανάκτησης επικρατεί και στον τόπο καταγωγής του 36χρονου, τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου ζούσε στις εργατικές κατοικίες, ενώ πρόσφατα είχε χάσει την μητέρα του.

Προερχόταν από μια πολυμελή οικογένεια -είχε 10 αδέρφια- και έκανε όποια δουλειά μπορούσε. Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε ένα οπωροπωλείο.

 

Ράγισε καρδιές ο αδερφός του

Ζούσε μαζί με έναν εκ των αδερφών του, ο οποίος ενημερώθηκε για τον τραγικό θάνατο του αδερφού του νωρίς το πρωί. Ο άνδρας δεν άντεξε στο άκουσμα της τραγικής είδησης και λύγισε.

Σπαρακτικά είναι τα λόγια έτερου αδερφού του 36χρονου, ο οποίος μίλησε στο Creta24, για το πως ενημερώθηκε για το τραγικό περιστατικό.

«Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, όλος ο Άγιος Νικόλαος κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Ρωτήστε όποιον θέλετε για τον αδερφό μου», λέει.

«Ο αδερφός μου» συνεχίζει, «ήταν ένα παιδί που βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε σταθερή δουλειά, δεν είχε μάθει κάποια τέχνη, δεν είχε σπουδάσει, αλλά αγαπούσε τους πάντες και τους βοηθούσε».

Σύμφωνα με το ίδιο, ο αδερφός του είχε πάει ταξίδι για να δει φίλους του στην Αθήνα. «Ταξίδευε συχνά στην Αθήνα για να δει τους φίλους του. Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο. Πάντα πριν ξεκινήσει από την Κρήτη, είχε κόψει και το εισιτήριο της επιστροφής. Οι λιμενικοί μου είπαν ότι είχε λίγα ψιλά πάνω του, είχε αγοράσει εισιτήριο, πιστεύω».

Δείτε επίσης:

Οργή στο Twitter για τον πνιγμό του 36χρονου στον Πειραιά - «Μόνο ανατριχίλα και δάκρυα, φτάνει»

Λεπτό προς λεπτό διάσωση στο Κιλελέρ - Πυροσβέστης έσωσε άνδρα από τα λασπόνερα

Η κτηνωδία στον Πειραιά ξύπνησε μνήμες από την υπόθεση του 19χρονου Θανάση Καναούτη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA