Μενού
Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος
Επίδοση τιμητικών διακρίσεων από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, επανέρχεται, με νέες δηλώσεις, ενημερώνοντας πως ετοιμάζει μηνύσεις σε βάρος όσων τον έχουν καταγγείλει ψευδώς αλλά και ισχυρίζεται ότι η φωτογραφία που κυκλοφόρησε από κατάστημα με τυχερά παιχνίδια είναι από το 2013. 

«Ποια φωτογραφία; Από το 2013. (...) Κοίτα πώς είμαι. Είδες τις φωτογραφίες πώς φαίνομαι; Η φωτογραφία είναι παράνομη. Είναι η προσωπική μου ζωή και την έβγαλαν (σ.σ. στη δημοσιότητα» επεσήμανε, ειδικότερα, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

Ερωτώμενος εάν θα έκανε κάτι διαφορετικό σε περίπτωση που ξεκινούσε σήμερα την κοινωνική κουζίνα, επεσήμανε πως «πάλι τα ίδια θα έκανα. Όταν έχεις ανάγκη από 2.000 - 2.500 ευρώ μετρητά και παίρνεις μόνο 900, θα ψάξεις να βρεις τρόπο για να καλύψεις τις ανάγκες του "Ανθρώπου"». 

«Είμαι εκατομμυριούχος, δεν έχω τίποτα, αλλά έχω τα πάντα. Δεν είμαι άγιος» είπε, σε άλλο σημείο. 

Σχετικά με την προσέλευση των πολιτών στον «Άλλο Άνθρωπο» για να λάβουν βοήθεια, σημείωσε πως συνεχίζουν και έρχονται, αλλά θα ήταν περισσότεροι αν δεν βρίσκονταν οι κάμερες εκεί.

«Πολλοί, διάφοροι, βιάστηκαν» σημείωσε, αναφερόμενος στην προβολή της υπόθεσης, ενώ δεν έχει κινηθεί νομική διαδικασία σε βάρος του. 

Σε άλλο σημείο, τέλος, σημείωσε πως θα υποβάλλει μηνύσεις προς όσους τον κατηγόρησαν ψευδώς - μεταξύ άλλων ότι πουλούσε τις δωρεές. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA