Μενού
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αμετακίνητος στις θέσεις του φάνηκε για άλλη μία φορά ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απέναντι στις κατηγορίες εναντίον του, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο εισαγγελικής έρευνας για τη διαχείριση των δωρεών της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος». Δήλωσε μάλιστα πως ό,τι έχει να καταθέσει, θα το κάνει ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Μιλώντας στο Mega, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τη στήριξη του κόσμου, ο άνθρωπος πίσω από τον «Άλλο Άνθρωπο» δήλωσε: «Όσο μπορούμε αντέχουμε. Ο κόσμος πάντα ήταν δίπλα μου. Τον "Άλλο Άνθρωπο" ο κόσμος τον έφτιαξε, ούτε εγώ ούτε κανένας.

Σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον του, πρόσθεσε: «Θα λάμψει η αλήθεια παιδιά, μην αγχώνεστε. Πρέπει να μιλήσω, αλλά θα μιλήσω όταν πρέπει. Θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη όταν και άμα με καλέσει. Οι άνθρωποι που βλέπετε εδώ, είναι αυτοί που στηρίζουν τον Άλλο Άνθρωπο, έχουν βάλει χρήματα, και ξέρουν που ακριβώς έχουν πάει».

Μαρτυρία εθελόντριας για τη σύντροφο

Κατόπιν, εθελόντρια της κοινωνικής κουζίνας μίλησε στην εκπομπή, υποθέτοντας τη σύντροφο του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου ως πρόσωπο πίσω από τις καταγγελίες. Χαρακτηριστικά είπε: «Αν υπήρχε κάτι μεταξύ συζύγων, μπορεί να είπε και κανένα ψεματάκι. Ποιος ξέρει; Ζευγάρι είναι. Μπορεί με την κυρία κάτι να συνέβη, κάτι από φθόνο».

Ανέφερε επίσης πως «Αν ο Κωνσταντίνος έκανε καμία βλακεία με παιχνίδια, μπορεί να παρασύρθηκε, άνθρωπος είναι, όλοι κάνουν λάθη. Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τη σύντροφό του, αλλά από ζήλεια, από μίσος μπορεί. Η ξανθιά κυρία ύστερα από αυτό δεν είναι στο πλάι του».

Αποκάλυψε επίσης αυτά που της έχει πει ο ίδιος ο Άλλος Άνθρωπος για τη σχέση του με τον τζόγο, αποκλείοντας το ενδεχόμενο αδειάσματος του «παγκαριού» της κουζίνας: «Ο Κωνσταντίνος μου είπε πως δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Μου είπε ‘’άνθρωπος είμαι, έκανα ένα παιχνίδι, τι έγινε;’’. Δεν έχουν σπίτι δικό τους και πριν γίνει αυτό υπολόγιζαν να κάνουν μία αγορά. Αν έχει παίξει στον τζόγο δύο, τρία, τέσσερα χιλιάρικα είναι βλακεία. Αλλά να καταχραστεί χρήματα αποκλείεται».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA