Μενού
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος | NDP PHOTO
  • Α-
  • Α+

Απαντήσεις σε όλες τις καταγγελίες που ακούγονται σε βάρος του, για τον τρόπο λειτουργίας της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», έδωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, επιμένοντας πως «δεν έχω παίξει ούτε μισό ευρώ» από τα λεφτά των δωρεών. 

Σε συνέντευξή του στο Star, κατά τη διάρκεια της οποίας ξενάγησε την κάμερα του σταθμού στις δομές του «Άλλου Ανθρώπου» αλλά και το δωμάτιο όπου διαμένει, θέλησε να απαντήσει σε όσα ακούγονται για εκείνον, την ώρα που τρέχει και η έρευνα των Αρχών.

«Μετά από 13 μέρες που όλες οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόραση, απ΄όλα τα κανάλια, παίζουν πρώτο θέμα εμένα, λες και έχω σκοτώσει τη μισή Ελλάδα, χωρίς να με έχει κατηγορήσει ακόμα η ελληνική δικαιοσύνη και χωρίς να με έχει καλέσει καν η ελληνική δικαιοσύνη για να δώσω εξηγήσεις - που εγώ, από την πρώτη στιγμή, είπα ότι είμαι εδώ και περιμένω να με καλέσει - με έχουν ανακρίνει, με έχουν καταδικάσει και έχουν εκτίσει την ποινή μου» είπε, όντας ενοχλημένος. 

Υπογράμμισε πως «παρότι γνωρίζουν ότι γίνεται έρευνα», έχουν σπεύσει να τον καταδικάσουν. 

Σχετικά με τις μαρτυρίες για εκείνον, που φιλοξενούνται σε εκπομπές, εξήγησε πως θα δώσει απαντήσεις σε κάθε μία - και νομικά, ενώ κατήγγειλε πως οι κάμερες που πηγαίνουν συνεχώς στον «Άλλο Άνθρωπο», «εμποδίζουν τον κόσμο, που μπορεί να φοβάται να φαίνεται στις κάμερες».

«Καταλαβαίνω ότι τη δουλειά τους κάνουν όλοι, το σέβομαι, αλλά η ανθρωποφαγία δεν είναι δουλειά. Είμαι εδώ για όλο τον κόσμο, και όταν λέω για τον κόσμο, λέω για τον κόσμο, όχι για τους δημοσιογράφους. Για την ελληνική δικαιοσύνη, τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει ακόμα και μισό ευρώ και είμαι εδώ για να αποδείξω τα αυτονόητα» είπε σε άλλο σημείο.

Τόνισε πως «δεν έχω παίξει ούτε μισό ευρώ από τα λεφτά του "Άλλου Ανθρώπου", είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι εδώ», αλλά παραδέχθηκε πως τα όσα γίνονται επηρεάζουν το έργο της κοινωνικής κουζίνας.

«Γνωρίζω πολύ καλά πως όλο αυτό που έχει γίνει, έχει σταματήσει τον "Άλλο Άνθρωπο". Τα μεγάλα λόγια ότι ο "Άλλος Άνθρωπος" θα αποδειχθεί ότι είναι αθώος και μετά θα συνεχίσει, δεν γίνεται. Δεν μπορώ να πείσω την κα Μαρία, που είναι 70 χρονών, ότι λέω εγώ αλήθεια και όχι τα κανάλια».

Τέλος, χαρακτήρισε «ψέματα» τα όσα καταγγέλλονται ότι «πουλάω τρόφιμα στα πακιστανικά μαγαζιά. Θα καταρριφθούν και θα κατατεθούν μηνύσεις». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA