Μενού
portosalte
Άρης Πορτοσάλτε | @ΣΚΑΙ
  • Α-
  • Α+

Στον Πάνο Βλάχο αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά ο Άρης Πορτοσάλτε, με αφορμή το τραγούδι που φέρεται να προτρέπει σε βίαιες πράξεις τόσο ενάντια στον δημοσιογράφο όσο και ενάντια στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Μεροκαματάκι για να τσιμπήσουμε λίγο από τον λαϊκισμό, λίγο από το λούμπεν υπάρχουν τηλεοπτικά προϊόντα τα οποία δουλεύουν για το λούμπεν, ψωνίζουν από το λούμπεν. Υπάρχουν κόμματα, τα οποία απευθύνονται στο λούμπεν, απευθύνονται στον λαϊκισμό», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα».

«Αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση στο φόνο, η παρότρυνση στο φόνο. Δηλαδή, πάρε την πιστόλα, καθάρισε, πάρε το όπλο, καθάρισε, για να τον βάλουμε μέσα στο σάκο. Αυτό εξετάζουμε, το υπόλοιπο είναι για να βγαίνουν διάφορα μεροκάματα. Αλλά η ουσία είναι αυτή, η παρότρυνση σε φόνο», είπε επίσης ο δημοσιογράφος.

Ο ίδιος συνέχισε: «Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να πάω σε μια καφετέρια, σε έναν χώρο που θα είναι η εξέδρα που μού σηκώνουν τα πανό, ο ηθοποιούλης που λέει ο Μπάμπης, όλοι αυτοί που θέλουν το κακό μου και να μιλήσω μαζί τους. Μπορώ να αντιμετωπίσω ό,τι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους. Όπλα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω». 

«Είμαι ένας πολίτης που θέλω να πάω στη δικαιοσύνη και να βρω το δίκιο μου», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε και συμπλήρωσε: «Θέλω να πάω στη δικαιοσύνη και να ακούσω τι έχει να μού πει η δικαιοσύνη».

«Δεν πάω να τιμωρήσω κάποιον, θέλω να ακούσω τη δικαιοσύνη», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει ο κ. Βλάχος, μια ''συγγνώμη'' θα έληγε το θέμα»

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, είπε: «Αυτό που είπε ο κ. Βλάχος προσπερνάει τα εσκαμμένα και κάθε έννοια κριτικής. Πιστεύω πραγματικά ότι θα το έχει μετανιώσει, δεν μπορών τώρα να πιστέψω στα σοβαρά κάποιος λέει να μάς σκοτώσουν».

«Ούτε ως χιούμορ δεν μπορείς να πεις να σκοτώσουν κάποιους. Δηλαδή αν πω χιούμορ να σκοτώσουν το κ. Βλάχο θα είναι χιούμορ; Νομίζω ότι μια "συγγνώμη" εκ μέρους του θα έληγε αυτό το θέμα. Είναι ένας νέος άνθρωπος, εγώ θα επιμείνω: ταλαντούχος», είπε επίσης ο υπουργός Υγείας.

Παράλληλα, ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι έχει κανένα λόγο να προσπαθεί να κερδίσει τέτοιου τύπου δημοσιότητα».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA