Μενού
fotia elikoptero
Φωτιά | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 45χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος στην περιοχή του Αυλώνα.

Ο ανακριτής ωστόσο έδωσε εντολή να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος.

Αρνείται τις κατηγορίες

Όπως δήλωσε ο συνήγορος του, Κωνσταντίνος Γώγος, ο εντολέας του αρνήθηκε όσα του αποδίδονται σημειώνοντας πως δεν υπάρχει βίντεο που να τον δείχνει να βάζει φωτιά.

Σε περίπτωση πάντως που η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη διαπιστώσει ότι ο κατηγορούμενος για εμπρησμό πάσχει από κάποια ψυχική νόσο, σύμφωνα με τον κ. Γώγο, ο κατηγορούμενος θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος είναι πρώην δικηγόρος και αμπελουργός, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που παραπέμπουν σε διπολική διαταραχή. Ο 45χρονος εντοπίστηκε να κινείται με γκρι αγροτικό όχημα, ενώ οι μάρτυρες τον είδαν να κάνει ύποπτους ελιγμούς.

Ο ίδιος αρνήθηκε την εμπλοκή του, αλλά δεν έπεισε τις Αρχές, γι’ αυτό και συνελήφθη. Στο σπίτι του βρέθηκαν αντικείμενα που παραπέμπουν σε εμπρησμό, μεταξύ των οποίων καμινέτο, σπινθηριστής, προσανάμματα, φλόγιστρα και πευκοβελόνες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA