Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη που πυροβόλησε κατά αστυνομικών στην περιοχή της Παιανίας.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αστυνομία έκανε τρεις προσαγωγές ατόμων. Ο ένας αφέθηκε ελεύθερος μετά την προανάκριση ενώ οι άλλοι δύο παραμένουν υπό εξέταση.
Παράλληλα στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει και τρία αυτοκίνητα, τα οποία εξετάζονται για αποτυπώματα.
Το χρονικό
Υπενθυμίζεται ότι χθες (08/02) το βράδυ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να ελέγξουν ύποπτο όχημα που βρισκόταν στην συμβολή της λεωφόρου Μαρκοπούλου με την οδό Ιωάννη Μεταξά.
Ένα όμως άτομο που επέβαινε στο αμάξι έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά.
Από τους πυροβολισμούς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.