Μενού
Δικαστήριο
Απόφαση δικαστηρίου | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί (19/2) ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» από την Ορεινή Κορινθία, όπου απολογήθηκε ενώπιον των ανακριτικών και εισαγγελικών Αρχών για τις –πλημμεληματικού τύπου– κατηγορίες, που τον «βαρύνουν».

Ο 45χρονος από την Κορινθία παραπέμφθηκε σε ανακριτή και πήρε προθεσμία, για να ετοιμάσει την απολογία του, για την ερχόμενη Τετάρτη, δίνοντας εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε ο ίδιος και η οικογένειά του στο λαγούμι.

Κατηγορείται, όπως αναφέρεται, για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνοαπείθεια, αλλά και για το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Πού δούλευε ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» στην Κορινθία 

Ο 45χρονος από την Κορινθία, για τον οποίο εξετάζεται το ενδεχόμενο της αιμομιξίας, εργαζόταν σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 στον δήμο Ερέτριας - Αμαρύνθου στην Εύβοια, όπου εκτελούσε τις δουλειές του εξ' αποστάσεως.

Μάλιστα, ο 45χρονος, όπως είπε σχετικά ο δήμαρχος της πόλης Νικόλαος Γούρνης, είχε πάρει μετάταξη στον συγκεκριμένο δήμο πριν από δύο με τρία χρόνια, και διαπιστώθηκε πως εργαζόταν κανονικά μέσω ίντερνετ.

Κορινθία: Πώς αγόρασε τον χώρο

Σε ό,τι αφορά τον χώρο, όπου διέμεναν, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», ήταν ιδιόκτητος καθώς ο 45χρονος από την Κορινθία φέρεται να είχε πρότερο βίο μένοντας σε μεγάλες πόλεις. 

Ο 45χρονος αγόρασε τον χώρο λίγο πριν την περίοδο του κορονοϊού, δηλαδή τη διετία μεταξύ 2020 και 2021 και φέρεται να είχε πει στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου πως τον ήθελε για προίκα στην κόρη του.

Όπως διευκρινίζεται, είναι τεσσάρων στρεμμάτων και έδωσε 4.000 ευρώ μετρητά, για να στεγάσει την οικογένειά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA