Μενού
rhetor
  • Α-
  • Α+

«Η στήριξη της ελληνικής οικογένειας ξεκινά από το δικό μας σπίτι», τονίζουν οι ιδρυτές της Rhetor Law Firm, Δημήτρης Ζάχος και Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίοι στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια των συνεργατών τους να αποκτήσουν παιδιά και υποστηρίζουν στην πράξη τους νέους γονείς.

Το δημογραφικό αποτελεί ένα ζωτικό πρόβλημα. Ο πληθυσμός της Ελλάδας αναμένεται να μειωθεί σημαντικά, από 800.000 έως και 2,5 εκατ. άτομα τα επόμενα 25 χρόνια.

Εδώ και 12 χρόνια ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται κάθε έτος διαδοχικά. Και για να αντιμετωπιστεί, πέρα από τον κρατικό σχεδιασμό, χρειάζεται να υπάρξουν και ιδιωτικές πρωτοβουλίες.

Rhetor – Μεγαλώνουμε Μαζί

Η δράση Rhetor – Μεγαλώνουμε Μαζί αποτελεί την έμπρακτη στήριξη προς τους συνεργάτες της εταιρείας και φιλοδοξεί να αφήσει ένα σαφές αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία.

Μια παρακαταθήκη γι’ αυτήν και για τις επόμενες γενιές. Με σεβασμό στις αξίες και τις αρχές μας και με πλήρη επίγνωση του κοινωνικού ρόλου της Rhetor, «συνεχίζουμε να στηρίζουμε διαχρονικά τον άνθρωπο και την οικογένεια», τονίζει η εταιρεία.

Στο πλαίσιο αυτό σε όλους τους νέους γονείς που εργάζονται στην εταιρεία, ανεξάρτητα από το εισόδημά τους, προσφέρονται:

  • Επιπλέον 1 μισθό με την γέννηση του 1ου παιδιού.
  • Επιπλέον 2 μισθούς με την γέννηση του 2ου παιδιού.
  • Επιπλέον 3 μισθούς με την γέννηση του 3ου παιδιού.
  • Δωρεάν ασφάλεια υγείας παιδιού για τα πρώτα 2 χρόνια της ζωής του.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA