Μενού
Επίθεση στη Ρένα Κουβελιώτη
Επίθεση στη Ρένα Κουβελιώτη | Alpha TV
  • Α-
  • Α+

Ρεπορτάζ για αυθαίρετες εργασίες σε περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής πραγματοποιούσε η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη, η οποία δέχτηκε επίθεση από άτομο, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο με κακώσεις.

Η δημοσιογράφος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, όπου προβλήθηκαν σχετικές εικόνες και βίντεο από το περιστατικό. Φορώντας κολάρο στον λαιμό εξήγησε ότι πραγματοποιούσε ρεπορτάζ για εργασίες σε αυθαίρετο εργοτάξιο, με έναν άνδρα να κάνει οξυγονοκόλληση δίπλα σε ξερά χόρτα.

Μαζί με έναν οπερατέρ του σταθμού πλησίασαν τον συγκεκριμένο άνδρα που πραγματοποιούσε εργασίες και τότε δέχτηκαν επίθεση. Όπως ανέφερε η Ρένα Κουβελιώτη, ο εικονολήπτης απέφυγε την επίθεση, ωστόσο η ίδια δέχτηκε χτυπήματα από τον άγνωστο άνδρα.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι τής έκανε λαβή και τής γύρισε το χέρι, με αποτέλεσμα να προκληθεί οίδημα στην κλείδα, καθώς και αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε επιπλέον ότι παρενέβη εισαγγελέας και άνδρες της ΟΠΚΕ, καθώς ο φερόμενος ως δράστης κρύφτηκε σε σπίτι. Τελικά συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Μάλιστα, η κ. Κουβελιώτη ανέφερε ότι δέχτηκε και η ίδια μήνυση για συκοφαντική δυσφήηση, επισημαίνοντας παράλληλα, ότι ο χώρος στον οποίο εκτελούνταν εργασίες είναι κοινόχρηστος, ενώ το άτομο που επιτέθηκε στην ίδια και τον εικονολήπτη διατείνεται ότι είναι ιδιωτικός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA