Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο καφέ της Ρόδο, με την πισίνα όπου πνίγηκε το 3χρονο κοριτσάκι, το οποίο διέφυγε της προσοχής της γιαγιάς του.
Το κοριτσάκι είχε πάει σε παιδικό πάρτι και στον χώρο υπήρχε και πισίνα, όχι όμως και ναυαγοσώστης ή κάποιος επιτηρητής.
Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκε 3χρονο κοριτσάκι σε πισίνα
Κάποια στιγμή διέφυγε της προσοχής της γιαγιάς του, με την οποία είχε πάει στο πάρτι και υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, έπεσε μέσα στην πισίνα, δίχως κανείς να το καταλάβει. Μάλιστα, σύμφωνα με τον εκδότη της εφημερίδας της Ρόδου, «Πρώτη Έκδοση», Θανάση Ρόγκα που μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ήταν για πολύ ώρα στον πάτο της πισίνας και στους πνεύμονες του παιδιού βρέθηκε μεγάλη ποσότητα νερού.
Το κοριτσάκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα από το νερό και οι διασώστες που έφθασαν στο σημείο, του έκαναν ΚΑΡΠΑ για πάνω από 20 λεπτά.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου χωρίς να έχει σφυγμό.
Η γιαγιά του παιδιού συνελήφθη.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Σφοδρή καραμπόλα στην Ποσειδώνος με εφτά ΙΧ- Συνελήφθη ένας οδηγός
- Το πρόσωπο που φλερτάρει το OPEN και η αλλαγή στα πρωινά του ΑΝΤ1
- Η διαγραφή του Άρη Βελουχιώτη από το ΚΚΕ και το τέλος του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.