Μενού
zeygari toyriston
Ζευγάρι τουριστών | Facebook
  • Α-
  • Α+

Την ευγνωμοσύνη τους σε χωριό της Ρόδου εξέφρασε ένα ζευγάρι από τη Γερμανία, το οποίο βρισκόταν στο νησί εν μέσω των καταστροφικών φωτιών, καθώς αποφάσισε να «κεράσει» τους κατοίκους της περιοχής.

Όπως αναφέρει η rodiaki.gr, το σπίτι τους βρέθηκε εν μέσω της πύρινη λαίλαπας, που σάρωσε το νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίγου το καλοκαίρι, αλλά οι κάτοικοι του χωριού Λαέρμα κατάφεραν να το διασώσουν. Οι τουρίστες αποφάσισαν να τους τιμήσουν, στήνοντας ένα μεγάλο γλέντι.

Το γλέντι

Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι των Γερμανών που διαμένει στο νησί τα τελευταία 14 χρόνια, ανέλαβε μια όμορφη και συγκινητική πρωτοβουλία, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους κατοίκους του χωριού Λαέρμα, που από κοινού έδωσαν μάχη με τη φωτιά πριν από μερικές εβδομάδες για να σώσουν το σπίτι τους.

Σε ανάρτησή του, ο αρχιμανδρίτης Nεκτάριος Πόκκιας, Ηγούμενος της Ι. Μονής Θάρρι Ρόδου αναφέρει συγκεκριμένα: «Μία συγκινητική και όμορφη πρωτοβουλία δύο υπέροχων ανθρώπων από την Γερμανία του Χανς και της Μαρίας που ζουν στα Λάερμα μόνιμα τα τελευταία 14 χρόνια.

Κάλεσαν με δικά τους έξοδα όλους τους Λαερμενούς για να διασκεδάσουν ευχαριστώντας τους που βοήθησαν στην κατάσβεση της φωτιάς τον περασμένο Ιούλιο γύρω από το σπίτι τους. Μπράβο τους. Υπάρχει ακόμη φιλότιμο και ανθρωπιά».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA