Μενού
Roula Pispirigkou
Η Ρούλα Πισπιρίγκου | Eurokinissi/ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αναβολής της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας, που υπεβλήθη από το συνήγορό της Αλέξη Κούγια.
 
Κατά τη σημερινή (05/04) διαδικασία ήταν προγραμματισμένο να εξεταστεί ο Μάνος Δασκαλάκης από τον συνήγορο της κατηγορουμένης.

Με την έναρξη της δίκης όμως, ο κ. Κούγιας κατέθεσε το αίτημα αναβολής επικαλούμενος προβλήματα υγείας αλλά και την πειθαρχική ποινή που του επιβλήθηκε από το ανώτατο πειθαρχικό συμβούλιο, βάση της οποίας δεν μπορεί να ασκεί το λειτούργημά του μέχρι τις 9 Ιουνίου 2024.

Η εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα και πρότεινε το διορισμό συνηγόρων υπεράσπισης από το δικαστήριο.

«Τι θέλετε να γίνει να πεθάνουμε στο δικαστήριο; Γιατί αυτό θα γίνει αν δεν αναβάλλετε. Θα έρχομαι εδώ. Δεν θα εγκαταλείψω την κατηγορούμενη αλλά για φανταστείτε τις συνθήκες», διαμαρτυρήθηκε ο κ. Κούγιας.

Μετά την απόρριψη του αιτήματος ο συνήγορος δήλωσε πως: «Θα παραστούμε κανονικά. Δηλώνω ρητώς ότι δεν θα παρατήσω την κυρία κατηγορούμενη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA