Μενού
Στο δικαστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου
Στο δικαστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου | ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών προτείνει την ποινή των ισοβίων στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας της κόρης της, Τζωρτζίνας.

«Για να μπορέσει να χαρακτηριστεί η απόφαση καταδικαστική οφείλει να επιβληθεί μια ποινή όπως ορίζει ο νόμος. Με βάση τη νομολογία προβλέπεται μόνο η ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή» επεσήμανε η εισαγγελέας, Ευαγγελία Σπυριδωνίδου, κατά την αγόρευσή της, μετά την ανακοίνωση της ενοχής της κατηγορούμενης.

Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Νωρίτερα σήμερα, το δικαστήριο έκρινε, ομόφωνα, ένοχη τη Ρούλα Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σχετικά με τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της.

Μετά από μία διαδικασία που διήρκησε σχεδόν 15 μήνες, το δικαστήριο υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, κατέληξε στην ενοχή της κατηγορούμενης.

Ο δικηγόρος της καταδικασθείσας, Αλέξης Κούγιας, εξήγησε πως η πλευρά τους δεν θα ζητήσει την αναγνώριση ελαφρυντικών. 

Στη δικαστική αίθουσα, όπου εκδικάζονται η πολύκροτη υπόθεση που είχε προκαλέσει αναβρασμό, βρίσκονται τα μέλη της οικογένειας της 35χρονης καθώς και ο πρώην σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA