Σε κανονική ζούγκλα έχει μετατραπεί ένα οικόπεδο σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά στον Βόλο, με την πυκνή βλάστηση και τα σκουπίδια να προσελκύουν ποντίκια και κατσαρίδες.
Σύμφωνα με το gegonota.news, οι κάτοικοι της διπλανής πολυκατοικίας ζητούν εδώ και χρόνια απεγνωσμένα λύση, όμως η περιπέτειά τους δεν έχει τέλος. «Από τις υπηρεσίες του Δήμου μας στέλνουν στη υγειονομική υπηρεσία της Περιφέρειας και αυτοί πάλι πίσω στον Δήμο», αναφέρει χαρακτηριστικά ένοικος της πολυκατοικίας.
Μάλιστα αναρωτιέται: «Πού πρέπει ο πολίτης να βρει το δίκιο του; Είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε με τεράστιες κατσαρίδες και ποντίκια να περνούν ανάμεσά μας».

- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.