Σε ισχύ βρίσκεται απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας, του Λαυρίου και του Πειραιά, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο.
Τα πλοία παραμένουν δεμένα, με τα δρομολόγια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είτε να ακυρώνονται είτε να τροποποιούνται. Στον Πειραιά δεν αναμένεται να αναχωρήσουν τα δρομολόγια προς τα νησιά του Αιγίου μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.
Διαβάστε ακόμα: Καιρός: Κόκκινος συναγερμός σε πέντε περιφέρειες – Πού θα χτυπήσει η σφοδρή κακοκαιρία
Οι επιβάτες θα πρέπει να έρχονται σε επαφή με τα πρακτορεία, τις εταιρίες και τα κατά τόπος Λιμεναρχεία, για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.