Μενού
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε πέντε ημέρες απολογείται ο αστυνομικός της Τροχαίας Νέας Ιωνίας που μετέφερε ψυγείο με περιπολικό.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο αστυνομικός καλείται να εξηγήσει τον λόγο που χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό όχημα για να μεταφέρει ψυγείο άγνωστης μέχρι στιγμής ιδιοκτησίας.

Διαβάστε ακόμα: Μεταφοραί «ΕΛΑΣ»: Βρέθηκε ο αστυνομικός που φόρτωσε ψυγείο στο περιπολικό

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός της Τροχαίας Νέας Ιωνίας που τέθηκε σε διαθεσιμότητα και υπόκειται σε πειθαρχική έρευνα, ενώ ζήτησε και έλαβε πενθήμερη διορία προκειμένου να απολογηθεί.

Ήδη ο οδηγός του περιπολικού τέθηκε σε διαθεσιμότητα για το περιστατικό που καταγράφηκε από ερασιτεχνική κάμερα στην περιοχή του Καματερού και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...