Τη μάχη της αναστολής έδωσαν οι δικηγόροι των καταδικασθέντων στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, μετά την επιβολή των ποινών.
Η εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προτείνει για συνολικά 17 άτομα που κατά περίπτωση καταδικάστηκαν για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο και της πορνογραφίας σε ποινές από 13 μήνες έως 7 έτη, να τους χορηγηθεί ανασταλτικό στην έφεση.
Νωρίτερα το δικαστήριο προχώρησε στην συγχώνευση των ποινών και συγκεκριμένα για τον 55χρονο επιχειρηματία η τελική ποινή είναι ισόβια και 27 χρόνια κάθειρξη (εκτιτέα τα 20), και για τον αποκαλούμενο «Μιχάλη» τα 18 έτη.
- Δολοφονία στην Αμμουδάρα: Η στιγμή που ακούγονται οι πυροβολισμοί - Συνελήφθη και η σύζυγος του 54χρονου
- Ανδρομάχη: «Όταν ο Γιώργος άρχισε να μου στέλνει ερωτικά μηνύματα έπαθα σοκ - Τον είχα στην κατηγορία Φίλοι»
- Οι υψηλές αφίξεις των Αμερικανών, η ανακοίνωση του κόμματος Καρυστιανού και η πίεση στον Ανδρουλάκη
- Καιρός: Λασποβροχές και σκόνη μέχρι το Σάββατο - Από Κυριακή αρχίζουν τα 30άρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.