Ένα απίστευτο περιστατικό με σοβαρό τραυματισμό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή του Παλαιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη. Μια γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος, χτυπημένη από το ίδιο της το όχημα, κάτω από συνθήκες που παραπέμπουν σε μια κακή στιγμή με ολέθριες συνέπειες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival, το ατύχημα προκλήθηκε όταν το χειρόφρενο του σταθμευμένου αυτοκινήτου λύθηκε ή δεν ασφάλισε σωστά. Το όχημα άρχισε να κυλάει ανεξέλεγκτα, με αποτέλεσμα να παρασύρει την άτυχη γυναίκα, η οποία δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο. Οι θεράποντες ιατροί κάνουν λόγο για σοβαρή κατάσταση, με την ασθενή να παραμένει υπό στενή παρακολούθηση.
Η τοπική αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια της παράσυρσης, εξετάζοντας αν υπήρξε μηχανική βλάβη στο σύστημα πέδησης του οχήματος.
- Προ των πυλών ιστορικός καύσωνας διαρκείας: Η προειδοποίηση του WMO για την Ελλάδα
- Ελληνίδα άφησε άφωνο τον Χάρι Στάιλς: Πούλησε φωτογραφία με τις πατούσες της για να πάει στη συναυλία του
- Βενεζουέλα: Εκατόμβες νεκρών μετά τον διπλό σεισμό - Το Σάββατο μεταβαίνουν διασωστικά συνεργεία από την Ελλάδα
- Μια παραλία της Ευρώπης ζει στο 1950: Τοίχος μέσα στη θάλασσα χωρίζει άνδρες και γυναίκες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.