Μενού
astinomia dias
Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ | Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

«Ρε άκουσε με, σου είπα είμαι 17. Δεν έχω κλείσει ακόμα τα 18….Καλά και 16 να ήσουν πάλι δε θα είχα θέμα.» Σοκάρει ο διάλογος μεταξύ μιας ανήλικης που έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας με ενδιαφερόμενο πελάτη ο οποίος χωρίς να έχει τον παραμικρό δισταγμό δέχεται να κανονίσει ερωτικό ραντεβού μαζί της αν και γνωρίζει πως είναι ανήλικη. Mάλιστα στη συνέχεια του διαλόγου τους ο πελάτης της αποκαλύπτει πως έχει στη διάθεση του και κοκαΐνη για όσες κοπέλες του ζητάνε.

Αυτή η στιχομυθία είναι μια από τις πολλές που έχουν στα χέρια τους τα στελέχη της ΕΛΑΣ που είχαν βάλει στο «στόχαστρο» τους τα μέλη του κυκλώματος με «πρωταγωνίστρια» μια 25χρονη η οποία κατηγορείται ότι παγίδευσε ανήλικες ηλικίας 15 έως 17 ετών με το δόλωμα της χλιδάτης ζωής και του εύκολου χρήματος.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η αδελφή μιας εκ των κοριτσιών αντιλήφθηκε στο Instagram συνομιλίες της με πελάτη που ενδιαφερόταν για συνάντηση μαζί της. «Συνεχίζει ακόμη και σήμερα να κλείνει ερωτικά ραντεβού. Τώρα τελευταία παρατήρησα, ψάχνοντας το κινητό της, όταν αυτή δεν με έβλεπε, ότι εκτός από την 25χρονη της κανονίζει ραντεβού και μια άλλη ενήλικη κοπέλα», είπε στο MEGA. 

Όπως ανέφερε: «Αυτή λοιπόν έχει προφίλ στο Instagram και φαινόταν σαν να είναι ο μεσάζοντας ανάμεσα στον πελάτη και την αδερφή μου. Αυτό το κατάλαβα γιατί έλεγε ας πούμε ''σε περιμένει αυτός'' και ρωτούσε στην αδερφή μου αν φτάνει». Και συμπλήρωσε: «Διαβάζοντας με προσοχή τις συνομιλίες είδα κάπου ότι ζητούσε από την αδερφή μου μάλιστα, να της δώσει 20 ευρώ επειδή ήταν αυτή που έφερνε πελάτες».

«Θα μου δίνεις 50€ για κάθε πελάτη»

Η έρευνα των αστυνομικών είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τυχόν και άλλων κοριτσιών που έπεσαν στα «δίχτυα» του κυκλώματος αλλά και πελατών. «Το έπαιζε ότι είναι η καλύτερη φίλη, η μεγάλη αδελφή και με τον τρόπο της σιγά – σιγά την έπαιρνε κοντά της. Της έλεγε, «θα μου δίνεις 50€ για κάθε πελάτη», είπε μητέρα ανήλικου θύματος. Αποκαλυπτικός είναι ένας ακόμη διάλογος που είδε το φως της δημοσιότητας μεταξύ της 25χρονης και ανήλικης:

  • Τελείωνε ρε φίλε, λεφτά θα πάρεις. Άστον αυτόν, αν είναι θα σου κανονίσω με τον άλλο που δίνει 200€.
  • Γιατί;
  • Αυτός δίνει πιο πολλά ρε.

Σε άλλο σημείο του κατηγορητηρίου καταγράφεται συνομιλία ανήλικης με πελάτη:

  • Πού να έρθουμε; Δεν έχουμε χρήματα για ταξί.
  • Πού είστε τώρα;
  • Γκάζι.
  • Οκ, σκάω και πάμε εκεί στο ξενοδοχείο να αράξουμε.
  • Να ξεκινήσω; Ωραία, θα έχεις και τα 2.000 μαζί σου;
  • Οκ, αλλά θα φέρεις και τη φίλη σου εντάξει;

Ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα ήταν και ένας 36χρονος με νανισμό, που πήγαινε τα κορίτσια σε ραντεβού εκτός Αττικής. «Το παιδί μου δεν έχει κάνει κάτι κακό. Σε αυτά τα μαγαζιά που πήγαινε, απλώς πήγαινε να δουλέψει το παιδί, να βγάλει ένα χαρτζιλικάκι και έκανε κάποια event, κάποια show. Δεν έκανε κάτι κακό. Απλώς πιστεύω ότι είναι λίγο αφελής», είπε η μητέρα του κατηγορούμενου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA