Μενού
Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας
Αστυνομική επιχείρηση στην Αθήνα | EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν νωρίτερα, σήμερα (20/3) οι νέοι συλληφθέντες του κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων το οποίο εξαρθρώθηκε από τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ το πρωί της Τρίτης.

Πρόκειται, ειδικότερα, για τους δύο συλληφθέντες για τους οποίους είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ζητώντας και παίρνοντας προθεσμία να απολογηθούν για την Παρασκευή μαζί με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους.

«Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Εγώ τις γνώρισα σε μπαρ. Μόνες τους, με τη θέλησή τους πήγαιναν» ισχυρίστηκε η 25χρονη κατηγορούμενη, η οποία είχε απασχολήσει παλαιότερα τις Αρχές για αρπαγή ανηλίκου και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων είχε συγκεκριμένη δομή και οργάνωση, καθώς ως «εγκέφαλος» φέρεται να ήταν μία 25χρονη που έκλεινε τα «ραντεβού» με τους «πελάτες».

Τα κοινά στοιχεία των κυκλωμάτων μαστροπείας ανηλίκων

Η Κωνσταντία Δημογλίδου εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. μίλησε για το νέο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων που εξαρθρώθηκε στην Αττική, αλλά και τα κοινά στοιχεία που έχει αυτό, με το αντίστοιχο που είχε αποκαλυφθεί πριν από λίγο διάστημα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ και αναφερόμενη στη νέα υπόθεση επεσήμανε πως «συγγενικό πρόσωπο» ανήλικης ήταν εκείνο που έκανε την καταγγελία στις Αρχές καθώς «αντιλήφθηκε περίεργες κινήσεις του κοριτσιού».

«Έλειπε βραδινές ώρες από το σπίτι, είχε μήνυμα στο κινητό με τα οποία κανόνιζε ραντεβού με άνδρες επ΄ αμοιβή» συμπλήρωσε. 

Απαντώντας σε σχετική δήλωση της δημοσιογράφου, σημείωσε πως «σοκάρουν» τόσο οι ηλικίες των ανηλίκων, όσο και το ότι δεν ήταν εκείνες που έκαναν την καταγγελία στις Αρχές κάτι που δείχνει ότι «δεν αντιλαμβάνονταν» πως τις εκμεταλλεύονταν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA