Στάση εργασίας στον χώρο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος σήμερα, Πέμπτη (15/5), από τις 12:00 έως τις 15:00 οργάνωσε για τους οδηγούς ταξί το ΣΑΤΑ, σε διαμαρτυρία για την εγκατάσταση «παράνομης πιάτσας της Uber δίπλα στη νόμιμη πιάτσα».
«Απαιτούμε ισονομία και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες και αδιαπραγμάτευτες. Δεν χαρίζουμε μεταφορικό έργο που ανήκει στο ταξί και δεν διαπραγματευόμαστε την επαγγελματική μας υπόσταση» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΣΑΤΑ και δηλώνει:
«Το προεδρείο πιστό στις αξίες που πρεσβεύει θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα διαλόγου με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών κ. Κυρανάκη. Αν αυτό δεν επιτευχθεί, ο κλάδος θα αναγκαστεί να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις».
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.