Ο Χρήστος Μάστορας, έφτασε σήμερα (18/2) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, για τη δίκη του για επικίνδυνη οδήγηση.
Ο τραγουδιστής, αρχές Φεβρουαρίου, συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση, υπό την επήρεια αλκοόλ με αποτέλεσμα να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Χρήστος Μάστορας, τη συγκεκριμένη νύχτα, απέφυγε το αλκοτέστ και διέφυγε λίγο πριν έρθει η σειρά του. Ωστόσο, λίγο μετά, αφού ειδοποιήθηκαν οι αρχές στην Ομόνοια, εντόπισαν και ακινητοποίησαν το όχημά του, στο οποίο επέβενε η σύντροφός του και μια φίλη της.
Διαβάστε επίσης: Σας θυμίζει τίποτα; Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση πρωταγωνιστεί στο κλιπ του Μάστορα «Μαργαρίτα» που κάνει χαμό
Η υπόθεση αρχικά είχε πάρει προθεσμία προκειμένου ο καλλιτέχνης να ετοιμάσει την απολογία του, ωστόσο τότε η δίκη έχει αναβληθεί τρεις φορές. Μια λόγω τραυματισμού του αστυνομικού σε άλλο τροχαίο, τη δεύτερη λόγω κολλήματος του δικηγόρου του τραγουδιστή και την τρίτη λόγω ασθένειας του Χρήστου Μάστορα.
Δικηγόρος του για την υπόθεση είναι ο Χαράλαμπος Λυκούδης, ο οποίος σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του ANT1, βρισκόταν ήδη εντός της δικαστικής αίθουσας πριν φτάσει ο τραγουδιστής.
- Στοπ σε νέες καντίνες και ξαπλώστρες στα Κουφονήσια - Η δημοπρασία που προκάλεσε οργή
- Στο εδώλιο 3 αστυνομικοί για ομαδικό βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας: «Έβγαλε τη ζώνη και το όπλο, δεν αντέδρασα»
- Υπόθεση ΟΠΕΚΑ: Το ΠΑΣΟΚ αναστέλλει την κομματική ιδιότητα της Αναστασίας Χατζηδάκη
- Παντελής Παντελίδης: Το λαϊκό παιδί που έκανε το αδύνατο δυνατό - 10 χρόνια από τον θάνατό του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.