Μενού
roula-pispirigkou
Ρούλα Πισπιρίγκου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου θα απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

Το δικαστήριο, μετά την απόρριψη σήμερα (10/11) και των τελευταίων αιτημάτων που υπέβαλε ο συνήγορος της Αλέξης Κούγιας, κάλεσε την κατηγορούμενη να απολογηθεί, ωστόσο ο κ. Κούγιας είπε πως δεν είναι έτοιμη.

Με κλάματα άκουσε τις κατηγορίες

Νωρίτερα σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου άκουσε κλαίγοντας από την εισαγγελέα της έδρας, τις κατηγορίες που τις αποδίδονται για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. 

Η δίκη για τις υποθέσεις ξεκίνησε σήμερα το πρωί με την κλήρωση των ενόρκων, οι οποίοι συνθέτουν, μαζί με τους τακτικούς δικαστές, την έδρα.

Το δικαστήριο συνθέτουν τρεις άνδρες ένορκοι και μία γυναίκα και τρεις γυναίκες τακτικοί δικαστές. Μεταξύ αυτών και ένας συνονόματος του Αλέξη Κούγια, ο οποίος ωστόσο όπως διευκρινίστηκε, δεν έχει καμία συγγένεια με τον δικηγόρο. 

Λίγο μετά την έναρξη της δίκης, ο εν διαστάσεις σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίκου, Μάνος Δασκαλάκης, ζήτησε αναβολή της διαδικασίας, αίτημα που απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Δείτε επίσης:

Έκρηξη σε κτίριο στις Σέρρες: Χωρίς τις αισθήσεις του άνδρας

Flyover στη Θεσσαλονίκη: Έτσι θα είναι η «ιπτάμενη» περιφερειακή οδός - Πώς θα βοηθήσει στην κίνηση

Να αφοριστεί η Θέμις Μπαζάκα ζητούν ιερείς: «Θέλετε τα παιδιά μας αλιβάνιστα και άθεα;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA