Μενού
xouligkan
Οι χούλιγκανς της Ντιναμό στον εισαγγελέα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ο 19χρονος που εντοπίστηκε στην Κακαβιά και οι πέντε που βρέθηκαν στην Ηγουμενίτσα, είναι στον δρόμο για την Αθήνα.

Κάποιοι συγκεντρωμένοι στα δικαστήρια της Ευελπίδων φώναξαν προς τους χούλιγκαν «δολοφόνοι, φασίστες».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ διαφεύγουν τουλάχιστον 50 Κροάτες και έχει δοθεί η εντολή στην αστυνομία να γίνονται έλεγχοι σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας.

Κάθε Κροάτης που προσπαθεί να φύγει από την Ελλάδα ελέγχεται και μέσω επικοινωνίας με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, διαπιστώνεται αν εμπλέκεται ή όχι στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε επιφυλακή για αντίποινα ενόψει του Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ

Την ίδια ώρα η αστυνομία βρίσκεται σε κατάσταση γενικής επιφυλακής, λόγω του αποψινού αγώνα στη Λεωφόρο μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μαρσέιγ.

Και στον συγκεκριμένο αγώνα - όπως είχε συμβεί και για το ΑΕΚ - Ντιναμό Κιέβου - είχε ανάψει «κόκκινο» η UEFA για την μετακίνηση οπαδών των φιλοξενούμενων, καθώς οι οργανωμένοι της γαλλικής ομάδας έχουν στενές σχέσεις με εκείνους της Ένωσης.

Η ΕΛΑΣ φοβάται για αντίποινα στο συγκεκριμένο ματς, από οπαδούς του Δικεφάλου και γι΄ αυτό υπάρχει συναγερμός στις Αρχές προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό μέσα στην ημέρα.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA