Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Με αγριότητα επιτέθηκαν στον πατέρα ιδιοκτήτριας πρατηρίου υγρού καυσίμων στην είσοδο της Λαμίας νεαροί, που ήθελαν να βάλουν βενζίνη χωρίς να πληρώσουν. Οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας και διακρίνονται να χτυπούν με μανία τον άτυχο άνδρα όταν αυτός αρνήθηκε να τους βάλει δωρεάν καύσιμα.

Το θύμα της επίθεσης χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου του έγιναν ράμματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες προσπάθησαν να τον πατήσουν με το αυτοκίνητο, χωρίς να τα καταφέρουν. Ο άνθρωπος που υπέστη τον ξυλοδαρμό είναι καρκινοπαθής, ενώ όπως κατήγγειλε του πήραν και ένα φάκελο με ένα σεβαστό ποσό που είχε στο πρατήριο.

Η περιγραφή

Η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου περιέγραψε στο Mega όλα όσα έγιναν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν οι τέσσερις δράστες μπήκαν με το αυτοκίνητό τους, αποφασισμένοι, όπως λέει, να φουλάρουν με βενζίνη χωρίς και πάλι να πληρώσουν.

«Τις προάλλες είχαμε περιστατικό που είχαν έρθει και είχαν βάλει τι αυτοκίνητό τους μπροστά στις αντλίες και αν δε τους βάζαμε δωρεάν καύσιμο δε θα το έπαιρναν από εκεί. Τον έβριζαν και φώναζαν ότι θα τον σκοτώσουν», είπε η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου.

«Κατεβαίνουν τέσσερα άτομα και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν. Αυτό που ένοιαζε τον πατέρα μου ήταν να μην τον χτυπήσουν στο πρόσωπο γιατί είναι καρκινοπαθής. Έκαναν στροφή, πήγαν από την άλλη πλευρά και έβριζαν και έκαναν την πρώτη απόπειρα να τον πατήσουν με το αμάξι», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Ήταν με αναστολή έξω»

Επιπλέον, η κόρη του θύματος της επίθεσης είπε: «Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακόμα έξω. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να τους δούμε μέσα; Να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν καταδικαστεί δύο φορές για ληστεία και καταστροφή περιουσιακών στοιχείων στην περιοχή. Ήταν με αναστολή έξω. Όλη η γειτονιά έχει πρόβλημα μαζί τους. Κανείς δεν τους κάνει τίποτα. Πού είναι η δικαιοσύνη εδώ; Ο πατέρας μου έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και δεν έπρεπε να χτυπηθεί καθόλου το κεφάλι του λόγω της υγείας του και έτσι μπορεί να επιδεινωθεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA