Μενού
trohaia
Αστυνομικός της Τροχαίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Πλούσιο» είναι και σήμερα το απεργιακό ημερολόγιο με σειρά κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας, κάτι που αναμένεται να κάνει δύσκολη την πρόσβαση των οδηγών στην πρωτεύουσα.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, σταδιακά αναμένεται να κλείσει η οδός Πανεπιστημίου καθώς στις 12 είναι καλεσμένη φοιτητική συγκέντρωση στα Προπύλαια ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή. Θα ακολουθήσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέριξ της πλατείας Συντάγματος ενώ θα κλείσει και η Σταδίου, την ώρα της φοιτητικής πορείας.

Από το πρωί της Πέμπτης (22/02), μελισσοκόμοι από την Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο θα συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα κάτι που θα προκαλέσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους γύρω από την πλατεία (Όθωνος, Αμαλίας).

Δρόμοι θα κλείσουν και γύρω από την πλατεία Μαβίλης όπους στις 8.30 το πρωί υγειονομικοί έχουν καλέσει σε πανελλαδική συγκέντρωση στο πλαίσιο πανυγειονομικής κινητοποιήσης της ΠΟΕΔΗΝ.

Οι οδηγοί καλούνται να οπλιστούν με υπομονή και να ακολουθούν τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA