Σύλληψη 28χρονου στη Ρόδο, ο οποίος είχε κλείσει ραντεβού με 14χρονη. Οι γονείς της ανήλικης αντιλήφθηκαν την κατάσταση και αντί για το παιδί, στο ραντεβού πήγε η αστυνομία.
Πριν από μερικές μέρες, ο συλληφθείς εντόπισε, μέσω διαδικτύου την ανήλικη, και άρχισε να της στέλνει μηνύματα, όπως μεταφέρει η Ροδιακή.
Όταν τής ζήτησε να συναντηθούν από κοντά, η 14χρονη ενημέρωσε τους γονείς της, που προχώρησαν σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού.
Το βράδυ της Κυριακής (28/1), οι αστυνομικοί έστησαν καρτέρι στο ξενοδοχείο όπου πίστευσε ότι θα συναντούσε την ανήλικη και τον συνέλαβαν.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου προκειμένου να του ασκηθεί ποινική δίωξη.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.