Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (16/3) 39χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2023 στο Γκάζι, με θύματα τρεις Κρητικούς οι οποίοι διασκέδαζαν σε νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή.
Οι αρχές είχαν εκδώσει ένταλμα εις βάρος του συλληφθέντος, ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.
Το χρονικό της άγριας συμπλοκής στο Γκάζι
Στις 16 Δεκεμβρίου 2023 μία παρέα με έξι, επτά άνδρες από την Κρήτη διασκέδαζαν στο Γκάζι καθώς ένας εξ’ αυτών επρόκειτο να παντρευτεί τις επόμενες ημέρες.
Γύρω στις 07:00 το πρωί του Σαββάτου, σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ιάκχου 29. Ένα αυτοκίνητο πέρασε μπροστά από τα άτομα.
Από το τζιπ κατέβηκαν δύο άνδρες. Ο ένας από τους δύο χαστουκίζει ένα άτομο από την παρέα των Kρητικών και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακολουθούν οι εν ψυχρώ πυροβολισμοί με το ένα θύμα να σωριάζεται στο έδαφος.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.