Στο νοσοκομείο διακομίστηκε σήμερα (9/6) εργαζόμενη ξενοδοχείου στη Σύρο καθώς, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε σε αντλιοστάσιο πισίνας που βρισκόταν στον χώρο εργασίας της.
Συγκεκριμένα, το περιστατικό, έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης και άμεσα, σύμφωνα με το syrostoday.gr, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης και το ΕΚΑΒ.
Διαβάστε επίσης: Σύρος: Προφυλακίστηκε τραγουδιστής για την αποπλάνηση 14χρονης – Αρνείται τις κατηγορίες
Aφού έγινε ο απεγκλωβισμός της 47χρονης από το φρεάτιο, διακομίστηκε τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει διακομιδή της γυναίκας σε νοσοκομείο της Αθήνας.
- Σύμφωνα με τον δήμαρχο Άργους, για όλα έφταιγε η μητέρα του 20χρονου
- Τέλος οι «καπαρωμένες» ξαπλώστρες: Υπάλληλος-ήρωας στη Ρόδο μοιράζει εγκεφαλικά σε τουρίστες
- Μοιάζει με το «black mirror» αλλά είναι αλήθεια: Έτσι ψωνίζουν οι Αμερικανοί στο σουπερμάρκετ
- Γιατί οι Metallica ανέβασαν story την Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.