Μενού
Μνημόσυνο για τα Τέμπη
Συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών στο σημείο της τραγωδίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σ' έναν έντονο συναισθηματικά αγώνα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή (3/3) στη Λάρισα, 350 αθλητές έστειλαν μήνυμα ότι τα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, δεν πρόκειται να ξεχαστούν.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σήμερα στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε αγώνας δρόμου, με αθλητές απ' όλη τη χώρα και το εξωτερικό να δίνουν το παρών και να αποτίουν ύστατο φόρο τιμής στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

«Είναι το ελάχιστο καθήκον μας» δήλωναν αρκετοί πριν την έναρξη του αγώνα, με τον τερματισμό να είναι στο σημείο της τραγωδίας όπου στο κοινό βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και αρκετοί φίλοι των θυμάτων.

Στο τερματικό σημείο τους περίμεναν, επίσης, και συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο. Όλοι οι δρομείς φορούσαν μπλουζάκια «Δεν ξεχνώ, 57 ψυχές αναζητούν δικαίωση».

Ο Δημήτρης Πλακιάς, πατέρας της 20χρονης Αναστασίας που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη, ήταν αυτός που υποδέχθηκε τον Σύλλογο Δρομέων που διοργάνωσε τον σημερινό αγώνα, και τους χάρισε μία εικόνα της Αγίας Αναστασίας, ευχαριστώντας τους για τη συνεισφορά τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA