Συνελήφθη 60χρονος στη Θεσσαλονίκη ύστερα από καταγγελία 22χρονης ότι την παρακολουθούσε εδώ και δύο μήνες.
Ο 60χρονος συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απειλή με επιμονή παρακολούθηση (κατ' εξακολούθηση) και παράνομη οπλοφορία, επειδή κατείχε ένα κοπίδι.
Η νεαρή γυναίκα κατέθεσε ότι ο άνδρας ήταν θαμώνας στο καφέ όπου εργάζεται, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Όπως κατήγγειλε, άρχισε να της στέλνει μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να την παρακολουθεί, περιμένοντάς την έξω από το σπίτι της, αλλά και να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει εάν δεν συναντηθούν.
Κατά την εξέτασή του από αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε ότι δεν απειλεί και δεν κυνηγάει κανέναν, ενώ για τον χαρτοκόπτη που βρέθηκε στην κατοχή του είπε ότι έκανε κάποιες δουλειές στο σπίτι και ξέχασε να τον αφήσει.
- Ο σοκαριστικός και μέχρι θανάτου βασανισμός του Ιλία Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας
- Γιώργος Μπένος: «Δεν ονειρεύομαι μεγάλους ρόλους, αλλά ρόλους που να τσαλακώνομαι»
- Το δυσοίωνο σενάριο Γεραπετρίτη για τον πόλεμο, το νέο κόμμα του Φαραντούρη και οι φήμες για τον Ντίλιαν
- Χωρίζουν οι δρόμοι των Μαλέσκου - Κωνσταντάρα: Πού θα συνεχίσει ο καθένας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.