Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 37χρονο τα σκυλιά του οποίου κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη, καθώς φέρεται να έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν.
Σύμφωνα με το Live News του Mega, ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί το 2010 για απόπειρα ληστείας μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη. Τότε είχε εντοπιστεί και συλληφθεί από τις Αρχές.
Πέντε χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2015 μπήκε σε είσοδο πολυκατοικίας και φέρεται να αυνανίστηκε μπροστά σε μία 20χρονη φοιτήτρια. Κατηγορήθηκε για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
Με παρόμοιες κατηγορίες βρέθηκε αντιμέτωπος την ίδια χρονιά, στην Αλεξανδρούπολη, σε βάρος άλλης γυναίκας.
Θεσσαλονίκη: Ο 37χρονος κατηγορήθηκε και για απόπειρα βιασμού
Το 2016 φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη φοιτήτρια, κατά της οποίας είχε επιτεθεί τον Οκτώβριο του 2015. Η φοιτήτρια τον κατήγγειλε και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.
«Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε», είπε η φοιτήτρια στο Live News.
«Μάλιστα, ένας αστυνομικός τότε μου είχε πει ότι είχαν γίνει άλλες 6-7 επιθέσεις από εκείνον, αλλά τα κορίτσια δεν τον είχαν καταγγείλει. Έμενα στην Αλεξανδρούπολη τότε. Συνήθιζε να βγαίνει στην Κομοτηνή, γιατί εκεί είχε πολλές φοιτήτριες. Τότε είχε υποστηρίξει ότι τον είχα καλέσει σπίτι μου. Βρέθηκε, όμως, βίντεο που έδειχνε ότι με ακολουθούσε επί ώρα», κατέληξε.
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.