Βούλιαξε από κόσμο χθες η οδός Βασιλέως Ηρακλείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για την Τσικνοπέμπτη.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ στήθηκε ένα μεγάλο γλέντι με σουβλάκια, άλλα εδέσματα δυνατή μουσική αλλά και άφθονο αλκοόλ, προκειμένου μικροί και μεγάλοι ντυμένοι με τις αποκριάτικες στολές τους να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.
Το μεγάλο γλέντι όμως στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου άφησε πίσω της μεγάλο όγκο σκουπιδιών. Μόλις το μεγάλο πάρτι ολοκληρώθηκε, οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης έπιασαν αμέσως δουλειά και περισυνέλλεξαν τα απορρίμματα που είχαν κατακλύσει τον δρόμο και τα πεζοδρόμια.


- Ποια ελληνική σειρά της ΕΡΤ θα προβάλλεται στην Ιταλία
- Κατερίνα Μουτσάτσου: Η ηθοποιός που βρίσκεται στο πλευρό της Καρυστιανού και το viral βίντεό της
- Αποφυλακίστηκε ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών
- Υπάρχουν 4 λόγοι που ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε φανέλα Μπαρτσελόνα για την ομάδα του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.