Βούλιαξε από κόσμο χθες η οδός Βασιλέως Ηρακλείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για την Τσικνοπέμπτη.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ στήθηκε ένα μεγάλο γλέντι με σουβλάκια, άλλα εδέσματα δυνατή μουσική αλλά και άφθονο αλκοόλ, προκειμένου μικροί και μεγάλοι ντυμένοι με τις αποκριάτικες στολές τους να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.
Το μεγάλο γλέντι όμως στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου άφησε πίσω της μεγάλο όγκο σκουπιδιών. Μόλις το μεγάλο πάρτι ολοκληρώθηκε, οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης έπιασαν αμέσως δουλειά και περισυνέλλεξαν τα απορρίμματα που είχαν κατακλύσει τον δρόμο και τα πεζοδρόμια.


- «Είδα την Τελευταία Κλήση στο σινεμά και δεν μπορούσα να φανταστώ τι έβλεπαν live οι γονείς μου»
- Τελικά ποιοι αναπνέουν σε αυτόν τον πλανήτη; Οι μόλις 13 χώρες με καθαρό αέρα και η... «πνιγμένη» Ελλάδα
- Στα άκρα η κόντρα Ουγγαρέζου – Τσουρού: Το πινγκ πονγκ δηλώσεων, το χρονικό και το παρασκήνιο
- ΕΦΕΤ: Αποσύρονται φιστίκια από γνωστό σούπερ μάρκετ – Κρίθηκαν μη ασφαλή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.