Μενού
Παρενόχληση
Παρενόχληση
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 70χρονος, μετά την απολογία του, για τον καταγγελόμενο βιασμό της 32χρονης κόρης του, στη Θεσσαλονίκη.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και μετοίκηση από το κοινό τους σπίτι, σύμφωνα με το grtimes.gr

Εις βάρος ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Κατά την απολογία του, ο 70χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ισχυρίστηκε ότι η καταγγελία της κόρης του είναι προϊόν φαντασίας και επικαλέστηκε την προγενέστερη νοσηλεία της καταγγέλλουσας λόγω προβλημάτων ψυχιατρικής φύσεως.

Την προηγούμενη εβδομάδα αστυνομικοί συνέλαβαν τον 70χρονος που καταγγέλθηκε από την 32χρονη κόρη του ότι τη βίασε δύο φορές.

Όπως η ίδια ανέφερε ότι κατά την τελευταία διετία έπεσε θύμα βιασμού ενώ ανάλογες πράξεις υπέστη και πριν από 26 χρόνια, όταν ήταν 6 ετών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA